Odd PC problem

Talk about anything and everything not related to this site or the Dreamcast, such as news stories, political discussion, or anything else. If there's not a forum for it, it belongs in here. Also, be warned that personal insults, threats, and spamming will not be tolerated.
Post Reply
Veggita2099
Janitor 2nd Class
Janitor 2nd Class
Posts: 9018
Joined: Wed Oct 17, 2001 7:44 pm
Location: Chesapeake, Ohio
Has liked: 0
Been liked: 0

Odd PC problem

Post by Veggita2099 » Sat Sep 08, 2007 2:49 am

I can't figure this one out. I recently upgraded my PC. When I finished I did a reinstall of Windows XP. Since then I haven't downloaded anything other then stuff from reputable websites (such as drivers basically).

For some reason my midi files won't play right. They constantly skip as if I am listening to a bad record. I know it don't take much PC power to play a midi as my 486 PC can play them while I browse the net. I have checked my processes and don't see anything out of place.

At first I thought it might just be Windows Media Player was just crap, however Winamp is doing the exact same thing.
Wii number: 1227 6854 1080 3665
User avatar
neoak
Psychotic DCEmu
Psychotic DCEmu
Posts: 690
Joined: Wed Dec 18, 2002 5:48 pm
Location: Mayagüez, PR | Houston, TX
Has liked: 0
Been liked: 0

Re: Odd PC problem

Post by neoak » Sat Sep 08, 2007 12:46 pm

Sound card problems most likely. Try to download a different set of drivers for it.

If not, maybe the interrupts are set to manual. Weird, but sometimes it happens.
Image
Post Reply