Please help with the DC-Load tool.

This forum is for discussion pertaining to homebrew and indie software for the Dreamcast, such as homebrew games, emulators/interpreters, and other homebrew software/applications. Porting requests and developmental ideas are not to be made here; you can make those here. If you need any help burning discs for homebrew software, this is the place to ask as well.
Post Reply
Gundam ZZ
Insane DCEmu
Insane DCEmu
Posts: 105
Joined: Thu Feb 07, 2002 7:29 pm
Has liked: 0
Been liked: 0

Please help with the DC-Load tool.

Post by Gundam ZZ » Wed Aug 07, 2002 4:16 pm

I burnt the DiskJuggler image of the DC Load tool successfully, and it shows the following:

"dcload-ip 1.0.3
00:d0:f1:02:a4:f0
00.00.00.00
idle..."

on a black screen. Now im wondering how to load up demos homebrewed games etc. as i did not really understand the readme. I have the Broadband Adapter plugged in, the settings are all correct, etc., and I'm wondering what I do. Do i load the stuff off of my PC or what? And do I need two seperate internet connections? Help me out.
Sanchez
DCEmu Ex-Admin
DCEmu Ex-Admin
Posts: 1098
Joined: Wed Oct 17, 2001 7:44 pm
Has liked: 0
Been liked: 0

Post by Sanchez » Wed Aug 07, 2002 4:48 pm

Add an arp entry on your PC for that MAC address, then run 'dc-tool -t <dc's ip> -x <filename>'
"This is worse than when the Raccoon got in the copier!"
Gundam ZZ
Insane DCEmu
Insane DCEmu
Posts: 105
Joined: Thu Feb 07, 2002 7:29 pm
Has liked: 0
Been liked: 0

Post by Gundam ZZ » Wed Aug 07, 2002 6:13 pm

DirtySanchez wrote:Add an arp entry on your PC for that MAC address'
How do i do that?
DirtySanchez wrote: then run 'dc-tool -t <dc's ip> -x <filename>'
And how do i do this as well (find my dcs ip) etc.
Gundam ZZ
Insane DCEmu
Insane DCEmu
Posts: 105
Joined: Thu Feb 07, 2002 7:29 pm
Has liked: 0
Been liked: 0

Post by Gundam ZZ » Sat Aug 10, 2002 10:23 pm

bump
Post Reply