Condition Zero On DC?

Talk about Quake, Doom, Wolfenstein 3D, or other DC first person shooting game ports and mods for those games in here.
Post Reply
IiLuSiv
Insane DCEmu
Insane DCEmu
Posts: 280
Joined: Thu Aug 25, 2005 12:24 am
Has liked: 0
Been liked: 0

Condition Zero On DC?

Post by IiLuSiv » Mon Aug 17, 2009 5:46 am

With the Russian pirate CS release. I'm just wondering speculation wise, if you all thing it would be possible to load the levels, and guns from condition zero into the mod? I am not planning on doing it myself, but I wondered if anyone had thought of that, and if it were feasible.
I have a secret...
you
got
punkd
lo



ser
User avatar
Nico0020
DCEmu User with No Life
DCEmu User with No Life
Posts: 3815
Joined: Wed Oct 17, 2001 7:44 pm
Location: Fukuoka, Japan
Has liked: 0
Been liked: 1 time

Re: Condition Zero On DC?

Post by Nico0020 » Mon Aug 17, 2009 5:07 pm

I'm not sure, though I have seen Opposing Forces and a few other mods ported. Too bad there is no saving in any of them.
*The Cadillac of signatures*
IiLuSiv
Insane DCEmu
Insane DCEmu
Posts: 280
Joined: Thu Aug 25, 2005 12:24 am
Has liked: 0
Been liked: 0

Re: Condition Zero On DC?

Post by IiLuSiv » Mon Aug 17, 2009 11:50 pm

One could always just do it old school style and let you choose level you want to go to, and configure your weapons like old nintendo and master games.
I have a secret...
you
got
punkd
lo



ser
User avatar
Basil
Insane DCEmu
Insane DCEmu
Posts: 199
Joined: Wed Apr 09, 2008 9:04 am
Has liked: 3 times
Been liked: 0
Contact:

Re: Condition Zero On DC?

Post by Basil » Wed Aug 19, 2009 1:33 pm

It`s there -
link removed
Last edited by Basil on Sun Dec 27, 2009 4:42 am, edited 1 time in total.
spinksy
DCEmu Freak
DCEmu Freak
Posts: 58
Joined: Tue Sep 22, 2009 12:45 pm
Location: UK
Has liked: 0
Been liked: 1 time

Re: Condition Zero On DC?

Post by spinksy » Mon Sep 28, 2009 10:32 am

I already downloaded that game - it's very good.

There's also another game like that - a Half Life game called operation black (or something like that) which is a follow up to the unreleased Half Life DC game and is also really good.

I'm looking forward to playing these games in 240Mhz - should make a noticeable difference as these games seem to lag slightly in places.
Dreamcast, it's still thinking.

Over-clocked : Dreamcast currently running at 240Mhz (switchable)

Internal VGA, extra cooling fans, disc activity LED, SD card reader done :-)

Dreamcast HD wanted
OVERRiDE_DC
DCEmu Fast Newbie
DCEmu Fast Newbie
Posts: 24
Joined: Thu Jun 18, 2009 10:55 pm
Has liked: 0
Been liked: 0

Re: Condition Zero On DC?

Post by OVERRiDE_DC » Sat Dec 26, 2009 1:24 pm

Just letting everyone know... Dreamcast Paranoia ( Beta 2 ) is Ready!

Image

http://www.dcfan.net.ru/forum/showpost. ... stcount=51
User avatar
41.3
DCEmu Cool Newbie
DCEmu Cool Newbie
Posts: 12
Joined: Mon Nov 30, 2009 4:35 pm
Has liked: 0
Been liked: 0

Re: Condition Zero On DC?

Post by 41.3 » Sun Dec 27, 2009 9:32 am

Hmmm.... looks cool. 8-)
Post Reply