Post your desktop thread

Talk about anything and everything not related to this site or the Dreamcast, such as news stories, political discussion, or anything else. If there's not a forum for it, it belongs in here. Also, be warned that personal insults, threats, and spamming will not be tolerated.
Post Reply
User avatar
butters
Classic Games Lover
Classic Games Lover
Posts: 5088
Joined: Fri Feb 08, 2002 6:50 pm
Location: Lubbock, Texas, United States, Sol 3, Milky Way Galaxy
Contact:

Post your desktop thread

Post by butters » Fri Mar 21, 2003 2:33 am

I know the post your desktop concept has been beaten into the ground, but here goes anyways.

Image

The one on the left is my monitor desktop, which is kind of blah, but i really like the right one, which is on my TV.
Last edited by butters on Sun Apr 04, 2004 12:16 am, edited 1 time in total.
Cash Money
DCEmu Freak
DCEmu Freak
Posts: 99
Joined: Thu Mar 20, 2003 10:26 am

Post by Cash Money » Fri Mar 21, 2003 2:36 am

before this topic gets erased like the other1 started 5 minutes ago in off topic tell me how to take a pic of my desktop without a digicam
Image
User avatar
butters
Classic Games Lover
Classic Games Lover
Posts: 5088
Joined: Fri Feb 08, 2002 6:50 pm
Location: Lubbock, Texas, United States, Sol 3, Milky Way Galaxy
Contact:

Post by butters » Fri Mar 21, 2003 2:39 am

Hit print screen and it will copy into the clipboard, then paste it into a graphics program.
User avatar
MrSiggler
DC Developer
DC Developer
Posts: 1662
Joined: Wed Nov 14, 2001 5:32 pm

Post by MrSiggler » Fri Mar 21, 2003 2:39 am

It's easy, take a screen shot by pressing the print screen button. Go into any image editing program, and paste.

Image
Last edited by MrSiggler on Fri Mar 21, 2003 2:48 am, edited 1 time in total.
Egotistical EvilN
DCEmu User with No Life
DCEmu User with No Life
Posts: 3516
Joined: Sun Nov 04, 2001 12:34 am
Location: Birmingham, Al
Contact:

Post by Egotistical EvilN » Fri Mar 21, 2003 2:42 am

Image
Image
Image
Cash Money
DCEmu Freak
DCEmu Freak
Posts: 99
Joined: Thu Mar 20, 2003 10:26 am

Post by Cash Money » Fri Mar 21, 2003 2:56 am

mr.sig what ISP do you use (probably a canadian one)
Image
Cash Money
DCEmu Freak
DCEmu Freak
Posts: 99
Joined: Thu Mar 20, 2003 10:26 am

Post by Cash Money » Fri Mar 21, 2003 2:58 am

Hit print screen
what do you mean hit print screen
Image
Egotistical EvilN
DCEmu User with No Life
DCEmu User with No Life
Posts: 3516
Joined: Sun Nov 04, 2001 12:34 am
Location: Birmingham, Al
Contact:

Post by Egotistical EvilN » Fri Mar 21, 2003 3:00 am

the print screen button your keyboard.
Image
Image
User avatar
MrSiggler
DC Developer
DC Developer
Posts: 1662
Joined: Wed Nov 14, 2001 5:32 pm

Post by MrSiggler » Fri Mar 21, 2003 3:01 am

My ISP is EastLink. Awesome service =p
*reccomends to all peoples in maritime Canada*

Print screen is a key, on your keyboard. The first key in a row of 3 keys, to the right of F12.
NoKY
Insane DCEmu
Insane DCEmu
Posts: 151
Joined: Thu Jan 24, 2002 6:17 pm
Location: The WaNG of America
Contact:

Post by NoKY » Fri Mar 21, 2003 10:08 am

here is mine :P

Image
I am confused... what is that light?...
-:NoKY steps into the light:-
----
Image
Cash Money
DCEmu Freak
DCEmu Freak
Posts: 99
Joined: Thu Mar 20, 2003 10:26 am

Post by Cash Money » Fri Mar 21, 2003 10:24 am

:lol: your name is hernandez
Image
EverStoned
Psychotic DCEmu
Psychotic DCEmu
Posts: 602
Joined: Sat Nov 30, 2002 8:34 am
Contact:

Post by EverStoned » Fri Mar 21, 2003 2:21 pm

Image

I'm rocking a standard one ATM
NightHammer
Psychotic DCEmu
Psychotic DCEmu
Posts: 747
Joined: Tue Oct 08, 2002 11:37 am
Location: Back in my little hole in Russ Engineering Center
Contact:

Post by NightHammer » Fri Mar 21, 2003 2:24 pm

Siggler, is that Linux?

Later!
NightHammer
All your systems are belong to me
Thomas
Thomas
Posts: 2989
Joined: Wed Feb 12, 2003 3:12 pm
Location: Omaha, NE

Post by Thomas » Fri Mar 21, 2003 3:11 pm

mines really crappy, my parent always change it when I have a good one.

Image
EverStoned
Psychotic DCEmu
Psychotic DCEmu
Posts: 602
Joined: Sat Nov 30, 2002 8:34 am
Contact:

Post by EverStoned » Fri Mar 21, 2003 3:39 pm

I'd post my linux one, but it's generic, I use it for practical reasons, no need to be fancy.
NoKY
Insane DCEmu
Insane DCEmu
Posts: 151
Joined: Thu Jan 24, 2002 6:17 pm
Location: The WaNG of America
Contact:

Post by NoKY » Fri Mar 21, 2003 5:17 pm

Cash Money wrote::lol: your name is hernandez

thats my last name
I am confused... what is that light?...
-:NoKY steps into the light:-
----
Image
User avatar
MrSiggler
DC Developer
DC Developer
Posts: 1662
Joined: Wed Nov 14, 2001 5:32 pm

Post by MrSiggler » Fri Mar 21, 2003 9:21 pm

NightHammer wrote:Siggler, is that Linux?

Later!
NightHammer
It's Gnome, running in FreeBSD.
Although, yeah, you can run the same desktop on Linux.
Warmachine
DCEmu Veteran
DCEmu Veteran
Posts: 4306
Joined: Sat Nov 30, 2002 7:01 pm
Location: San Jose
Contact:

Post by Warmachine » Fri Mar 21, 2003 10:47 pm

Print screen is the button on the legt of scroll lock.On top of insert. I would post mine but is probably boring.
:headbang: Dreamcast :headbang:
User avatar
Wagh
Wagh
Posts: 5736
Joined: Fri Nov 08, 2002 7:59 pm
Location: YSOH
Contact:

Post by Wagh » Sat Mar 22, 2003 10:22 am

Image
Bush and Hussein together in bed
Giving H-E-A-D head
Y'all motherfuckers heard what we said
Billions made and millions dead
bizzle

Post by bizzle » Sat Mar 22, 2003 10:28 am

please dont say your on win me
Post Reply